Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Applicatie en Systeemontwikkeling << Terug

Applicatie en Systeemontwikkeling

Gebruik makend van ons netwerk van business partners, kunnen wij vrijwel elke uitdaging aan. Tevens kunnen we ook inhouse voor u aan de slag, met ons eigen ervaren team van programmeurs.


Uw maatwerk is bij ons standaard.


Web Applicaties en Design

Top
Websites zijn er in vele soorten en maten. De een heeft genoeg aan een eenvoudig toegankelijke site waarin men zichzelf presenteert. Een ander wil productgegevens e.d. afbeelden, maar die wel eenvoudig door hemzelf aan te passen zijn. Een volgende stap is dan wellicht een web-shop die volledig configureerbaar is, de gegevens uit een achterliggende database haalt en waar klanten zich kunnen registreren. Lees verder >>

Applicatie Ontwerp en Onderhoud

Top

Applicatie ontwikkeling is n van de pijlers van onze onderneming. Wij hebben ruime ervaring met verschillende ontwikkelingsplatvormen. Wat betreft windows programming, maken wij gebruik van Delphi 2008, Microsoft Visual Studio 2008 C++/C# en andere ondersteunende software. In deze snel ontwikkelende branche is het vanzelfsprekend dat u rekent op deskundige en ervaren consultants. Onze gekwalificeerde medewerkers volgen regelmatig erkende cursussen, opleidingen en nemen deel aan (internationale) seminars.

Kort gezegd, kijken wij nergens meer van op. Deze rust en zekerheid stelt ons in staat om elk project te ontleden tot de essentie en te komen tot een passende, no-nonsense maatoplossing. Lees verder >>


Upgrades, systeem migraties en conversies

Top
Verschillende systemen met elkaar verbinden, letterlijk, is waar wij goed in zijn. Voor bijna elk denkbaar bedrijfsproces is tegenwoordig wel een IT oplossing voorhanden. Maar werken deze wel goed samen en hoe? Zijn uw gebruikers wel goed op de hoogte van alle mogelijkheden en de beperkingen? Hoe wordt de data uitgewisseld tussen diverse platvormen of applicaties? Is de expertise voor de implementatie voorhanden en wat behelst dit? ICT Bussiness Partners weet raad. Lees verder >>

Database conversies en Cross platform data uitwisseling

Top
De professionals van ons bedrijf hebben in de loop van jaren gewerkt met vele diverse systemen en applicaties. Doordat de verschillende producten met elkaar moeten samenwerken of in elkaar overgaan, dient er veelal programmatuur of methoden te worden ontwikkeld om de data om te zetten van het ene naar het andere systeem.

Innovatieve oplossingen

Top

Innoveren is geen doel op zichzelf maar het op vernieuwde wijze oplossen van een probleem kan unieke voordelen hebben. Dàt is wat ons bedrijf onderscheid, want bij ons is "out of the box denken" standaard. En dat kan net het verschil maken tussen uw bedrijf en dat van anderen. Uw bedrijf beschikt dan over technologie die uw concurrenten niet hebben.


Document Imaging op maat

Top

In onze informatiemaatschappij worden in toenemende mate allerlei documenten verwerkt. Vaak gaat dit op basis van electronisch beschikbare formulieren die handmatig worden ingevuld. Ons bedijf heeft jarenlange ervaring in document verwerkings trajecten op maat, waarbij wij aanzienlijke optimalisaties in verwerkingstromingen van onze klanten hebben gerealiseerd. Het voordeel hiervan is het aanzienlijk terugdringen van personele inspanningen en snellere en beter inzicht in de communicatie met uw klanten.

Er zijn hiervoor (kostbare) standaard oplossingen in de markt maar vaak blijkt ook een oplossing op maat uitkomst te bieden. Wij hebben Adobe PDF library specialisten in huis die uw document verwerking graag van een gouden randje willen voorzien. Lees verder >>


Detachering

Top
Hoewel ICT Business Partners geen detacherings bureau is, verhuren wij wel expertise en dus experts. Wij houden ons niet bezig met slechts de verhuur van automatiserings-personeel maar bieden op project basis "the right man for the job". Met name op de gebieden van aansturing, trouble shooting, consultancy en applicatieontwikkeling. Al onze professionals zijn enthousiast, onderschrijven onze bedrijfsfilosofie en excelleren in ons vakgebied.