Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Zakelijk Advies en Begeleiding >ICT Interim Management << Terug

ICT Interim management

Automatiserings afdelingen hebben naar verloop van tijd vaak de eigenschap om uit te groeien tot een grotendeels slechts ondersteunende dienst. En welke op termijn het in stand houden van zichzelf als nevendoel heeft. Hoe vaak komt het binnen ondernemingen niet voor, dat er niet weer "een pleister geplakt" moet worden in het ICT processen.

ICT afdelingen hebben als kerntaak om automatiseringssystemen binnen de onderneming te introduceren én te onderhouden. Een introductie behelst feitelijk een verandering in een bedrijfsproces en dus uiteindelijk een verandering door en voor mensen. Hieruit volgt dat een succesvol ICT beleid een samenspel is tussen bedrijfsprocessen, techniek en mens.

Van oorsprong ligt de focus in ICT organisaties op de techniek maar als uw teamleden het systeem maar niks vinden hoe bereikt u dan de rendementen uit de folder van het nieuwe softwarepakket? Voor het behalen van goede resultaten zullen wij resultaatgericht te werk gaan, waarbij we naar álle relevante ICT aspecten zullen kijken.

Ons bedrijf heeft al vele bedrijven verder geholpen door middels strategische inzet van ICT middelen veel meer rendement te realiseren. Dit is een kwestie van people management, kennis van techniek én bedrijfskennis.

“Bij ons krijgt u mensen die méér kunnen dan een project managen."

Juist deze combinatie maakt inzet van ons bedrijf zo waardevol.