Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Zakelijk Advies en Begeleiding >ICT Rendement Scan << Terug

ICT Rendement Scan

Het spreekt voor zich dat er met automatiseren, efficiency en rendement wordt nagestreefd. De vraag is of dit ook altijd, of nog steeds, het geval is. ICT organisaties of afdelingen zijn vaak in hoge mate belast met de orde van de dag. Tijd om vanuit perspectief een stuurvisie te kunnen ontwikkelen is er vaak nauwelijks. ICT Business Partners kan u helpen om met behulp van de ICT Rendement Scan, te bepalen of uw investering in ICT middelen het maximale rendement oplevert. Ook blijkt uit de Scan met welke additionele methodieken, of aanpassingen van processen, een verbeterd resultaat kan worden behaald.

Hoe werkt het?

Een speciale systeem architect van ons bedrijf voert bij u op locatie een initiŽle scan uit. Uw bedrijfsprocessen en de door u gebruikte ICT middelen worden geinventariseerd. Hieruit volgt een eerste fase analyse waaruit ťťn of meerdere aandachtspunten naar voren komen. Vervolgens zal uit verder onderzoek naar deze aandachtsgebieden blijken of er door verandering of nieuwe inzet een verbeterd rendement kan worden behaald.

Iets voor niets?

Feitelijk is de bedrijfsfilosofie van ICT business Partners bij uitstek van toepassing op dit product;

ďHet op resultaat gerichte wijze, rendement behalen door het efficiŽnt toepassen van (ICT) middelen.Ē

Mocht uit de initiŽle scan blijken dat er voor uw bedrijf geen extra opbrengsten te behalen zijn dan is de ICT Rendement Scan kosteloos. Wij hebben dan niet kunnen identificeren met welke middelen of op welke wijze uw organisatie additionele opbrengsten kan genereren. Er is dan geen sprake van een haalbaar verbeterd rendement en het in rekening brengen van onze inzet zou dan strijdig zijn met de product doelstellingen.

Ook indien u gewoon eens van gedachten wil wisselen over de automatisering binnen uw organisatie neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact >>

Links

ICT Rendement Scan Brochure

Algemene Voorwaarden