Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Over Ons >Meer... << Terug

Meer over ons

Wij monitoren nauwlettend de bewegingen in de markt, houden onze certificeringen op peil maar zien dit niet als doel op zich noch gebruiken wij dit als een verkoop methode. ITIL 3, Prince 2, Design Patterns of het oerdegelijke SDM zijn schitterende procedés, echter vormen deze nog geen pasklare totaal IT oplossing voor úw organisatie.

"Bij ons draait het om daadkracht en realisatievermogen."

Wij hebben terdege kennis van praktische, werkende én werkbare IT oplossingen in huis. Daarnaast hebben wij de knowhow om de nog noodzakelijke kennis van uw systemen en werkwijze snel op te doen. Al vaak genoeg wordt onze aandacht gevraagd door slecht de uiterlijke vorm, schijnheden die op papier in ieder geval uw bedrijfsprocessen zouden versoepelen. Er wordt dan niet gerept over de interactie met andere systemen, de uitwisselbaarheid van data, de totale kosten (implementatie- en onderhoudskosten) en die van het kennisniveau en bereidstelling van uw medewerkers. De praktische haalbaarheid wordt vaak onvoldoende getoetst. En toch zijn het die zaken die een oplossing tot een succes maakt. En daarmee uw bedrijfsvoering.

Onze ICT profesionals hebben zonder uitzondering een zeer ruime ervaring in de automatiseringsbranche. Van systeem architectuur, team-management, out-sourcing tot low-level programming. In variërende hoedanigheid hebben wij de afgelopen decenia omvangrijke maar ook kleinere projecten met succes en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers afgerond.

Bedrijfsdoelen

  • Het leveren van-, of adviseren over ICT diensten of producten, waarbij het resultaat en het rendement centraal staat.
  • Het leveren van management advies, vanuit het perspectief, maar niet beperkt tot het gebied van automatisering.
  • Het op innovatieve wijze ontwikkelen van ICT producten en diensten.
  • Regie en coördinatie en implementatie bij off shore projecten.
  • Uitgebreide kennis op het gebied van applicatie architectuur en -ontwikkeling.
  • Het komen tot resultaat gerichte oplossingen, eventueel gebruik makend van synergie effecten met een netwerk van partners.

<< Terug