Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Over Ons << Terug

Over ICT Business Partners

Wij zijn wij?

ICT Business Partners is een jong bedrijf, opgericht door ervaren ICT professionals met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en realisatie van automatiserings systemen. Wij werken samen met een netwerk van partners in binnen en buitenland, die zich hebben bewezen in de markt.

ICT Business Partners is wat haar al naam zegt; Uw Business Partner voor ICT. Wij helpen onze klanten om middels automatisering meer rendement uit hun onderneming te halen. Wij hebben hiervoor de benodigde bedrijfskundige én automatiseringskennis in huis. Een absolute must bij het bereiken van het hoofddoel van ICT; het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Lees verder >>

Onze missie

Bouwen aan duurzame samenwerking en actief werken aan het vergroten van de waarde van uw onderneming. Dat is onze missie. Wij hebben aandacht voor uw onderneming. Met enthousiasme, doorzettingsvermogen en doortastendheid werken wij samen met onze relaties aan systemen waar u wat aan heeft. Wij denken écht met u mee. Ons bedrijf biedt u net iets meer. Beter doordacht. Degelijker. Resultaat gericht. We zijn dan ook trots op ons bedrijf.

"Maatwerk is bij ons gewoon standaard."


Over de oprichters

ICT Bussiness Partners werd mede opgericht door Erwin Wester. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij grote en succesvolle opdrachtgevers was voor hem de tijd gekomen om zijn kennis en ervaring vanuit een zelfstandige onderneming aan een grotere verscheidenheid van bedrijven te gaan aanbieden.

Portfolio

Kennis van bedrijfsprocessen én technische oplossingen, dat is voor onze klanten de doorslaggevende reden om gebruik te maken van de diensten van ons bedrijf.

  • Voor de grootste Knipsel diensten van Nederland realiseerden wij het volledige productiesysteem en leverden een totaal oplossing. Lees verder >>
  • Voor Canon Europa ontwikkelden wij het warehouse management systeem en de Douane en logistieke administratie software.
  • Voor de grootste toeleverancier in de automobiel industrie leverden wij de internet netwerk beveiliging op basis van Cisco en McAfee technologie.
  • Voor een dochter van de voormalige PTT Post, ontwikkelden wij een online document verwerkingsproces voor een snellere en efficiëntere tracking van post pakketen.
  • Wij ontwikkelden diverse conversie software. Een daarvan is Contel, een generieke utility voor de conversie van telefoonnummers naar het 10-cijferige stelsel. Deze werd door honderden bedrijven gebruikt, die hiermee op AS400 (iSeries) gebaseerde klantenbestanden konden aanpassen.
  • Wij leverden de volledige kantoorautomatisering voor diverse bedrijven (Netwerk, beveiliging en front office applicaties)

Maatschappelijk georiënteerd en geėngageerd

Onze bedrijfscultuur word gekenmerkt door een open sfeer, waarin enthousiasme en doorzettings vermogen maar ook zeker inleving in anderen belangrijk is. In het hedendaagse leven lijkt vooral techniek een steeds belangrijkere rol gaan spelen maar automatisering is toch zeker mensenwerk, voor en door mensen.

Wij vinden onze leefomgeving belangrijk en zien in ons werk ook een mogelijkheid om bij te dragen aan een mooiere en nog betere wereld. Een eenvoudig realiseerbaar én economisch verantwoord voorbeeld hiervan is ons green data center concept en verder mogelijkheden tot energie besparing op de werkplek.

"De wereld is een nog te voltooien bouwwerk."