Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Vacatures / Stages >Vacature Allround Ontwikkelaar << Terug

Vacatures

Allround Ontwikkelaar (Applicaties / Systeem)

Locatie

Lelystad

Omschrijving

Wij zijn een jonge IT organisatie (sinds 2007) die is gespecialiseerd in applicatie- en systeemontwikkeling en we zijn op zoek naar nieuwe collegae.
Onze basis ligt in Lelystad en hoewel wij ook klanten hebben buiten deze regio, ligt onze focus in de flevopolder.

All-round

Vanwege de kleine organisatie zijn we op zoek naar IT'ers die net als wij op verschillende diciplines inzetbaar zijn. Een informaticus die in een uitdagende omgeving met zijn vakgebied bezig wil zijn. Met affiniteit voor systeemontwikkeling en beheer, maar ook een echte ontwikkelaar of de potentie om hierin te groeien.

Flexibel

Onze klanten zijn divers en dat zijn wij ook. Soms kunnen wij de klantvraag bedienen vanuit onze ervaring in eerdere projecten, maar vaak zal het gaan om maatwerk waarbij wij de klant ondersteunen en adviseren om voor hem een oplossing te realiseren waarmee deze echt vooruit kan. Automatiseren is voor onze klanten geen doel op zich, maar moet altijd in dienst staan van zijn business.

Wij bieden een omgeving waarin we leren van elkaars projecten en op die manier onze kennis en ervaring kunnen uitbreiden. Deze kennisbron is een van de speerpunten van ons team en wij zoeken iemand die zich daarbij thuisvoelt en die daaraan kan meebouwen.

Opleiding / Ervaring

Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau.

Ervaring in MS Windows Server omgevingen zowel als .net, Delphi of java programmeren is wenselijk, maar als je potentie hebt kun je daarin ook groeien. Ervaring is goed, maar een IBP (ICT Business Partners) ICT-er moet openstaan voor alle technologieŽn. Soms vraagt een project om een gefundeerde zakelijke ondersteuning zoals je die vindt bij Microsoft maar bij andere projecten kan een open source oplossing de beste weg zijn. Ons team kan overweg met OO methodieken, Visual Studio.net, delphi, java, c++, maar draait de hand niet om voor andere "dialecten".

Uiteraard ben je altijd bezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en vind je het ook leuk om hierover met collega’s van gedachten te wisselen.

Dus ben je toe aan een nieuwe uitdaging en denk je dat je ons team kunt versterken met jouw ervaring, kennis en honger om te leren? Kortom, een echte ICT-er. Neem dan contact met ons op.

Stuur je mail met cv naar info@ict-bp.nl.