Contact gegevens Bedrijfsinformatie
Home >Applicatie en Systeemontwikkeling >Web Applicaties en Design << Terug

Web Applicaties en Design

Soorten en Maten

Websites zijn er in vele soorten en maten. De ene onderneming heeft genoeg aan een simpele website waarop men zichzelf presenteert. Een ander wil bijvoorbeeld productgegevens afbeelden, maar die wel makkelijk door medewerkers van het bedrijf zelf zijn aan te passen. De volgende stap is dan wellicht een web-shop die volledig configureerbaar is, de gegevens uit een achterliggende database haalt en waar klanten zich kunnen registreren.

Denkt u ook aan interne bedrijfsprocessen die door middel van intranet web applicaties eenvoudig in te voeren zijn. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van standaard technologie maar ook maatwerk oplossing is denkbaar of een combinatie.

Gebruikte technieken

De gebruikte technieken variŽeren van een simpel html design, via AJAX en DHTML, naar standaard web-applicaties, tot volledig op maat gemaakte web-applicaties.

Voor elke wens hebben wij een gepaste oplossing of kunnen u daarin adviseren.

Self Service Portals

Een veel voorkomende toepassing van web applicaties zijn self-service-portals waarmee u uw organisatie kunt ontlasten door het uw klanten mogelijk te maken om op elk moment van de dag van uw diensten gebruik te maken, uw producten te kunnen afnemen of klantenservice handelingen te kunnen verrichten. Lees verder >>